Ovaj vebsajt koristi metode prikupljanja podataka, koje su opisane u Pravilima kolačića. Da biste saznali koje vrste kolačića naš vebsajt koristi, molimo Vas da pogledate Prilog tog dokumenta. Molimo Vas da nastavite da koristite naš vebsajt ako se slažete sa upotrebom kolačića. Više..
Kako mi je Kronova bolest pomogla da nađem sebeŠizofrenija, Psorijaza, Hronična limfocitna leukemija (HLL), Multipli mijelom, Karcinom prostate, Kronova bolest, Rekuretni depresivni poremećaj, Pulmonary Hypertension, Multiple Sclerosis, HIV, Psoriatic arthritis

Pogledajte ispovest pacijentkinje sa Kronovom bolešću, u kojoj pacijentkinja priča svoju priču o suočavanju sa ovom hroničnom bolešću i lečenjem. Molimo vas, poslušajte njenu poruku o važnosti prihvatanja bolesti da bi se živeo normalan život sa Kronovom bolešću, a što je moguće ako nikada ne odustanete od borbe.

Sadržaj ovog video zapisa je informativne prirode i nije namera da se zameni profesionalno medicinsko mišljenje, dijagnoza ili lečenje. Potražite stručni savet od svog lekara u vezi sa Vašim zdravstvenim stanjem.

;